Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Ur glömskan


Det blev en del samtal vid Moderaternas monter på Nolia idag. Bl.a. med länsförbundsordföranden och kommunalrådet Anders Ågren och Radio Skellefteås färgstarke reporter Carl-Åke Edström.

Där och då kom det fram något som fullständigt fallit ur mitt minne och som gjorde att jag brast ut i skratt. Herrarna kom ihåg att MUF i Västerbotten på tidigt 80-tal föreslog att pappa Tore, som då varit riksdagsledamot 15-16 år, skulle bli Moderaternas partiledare istället för Ulf Adelsohn.

Senare i kväll började det komma fram lite minnesfragment om detta. Jag var kanske inte i Sverige när det var på tapeten, men har en bild av att pappa också skrattade när han berättade att någon yttrat det. Tydligen var det seriöst menat från några av de då unga.

Jag tror inte förslaget kom så långt och tror att pappa Tore var väldigt mycket nöjd med det.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.