Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Arbete och fritid

Nu vill tiden inte riktigt räcka till.

Det skulle behövas minst dubelt så många dagar för allt som ska läsas in, beslutas, ombesörjas och konfereras om. Det är inte alldeles optimalt att börja ett nytt ledarjobb i en tidigare okänd skolverksamhet knappa två veckor innan lärarna kommer och knappa tre innan eleverna stormar in.

I morgon får vi dessutom ta helt nya tag vad gäller schemat, det har blivit stora förändringar i grundförutsättningarna. Men, som det står på en liten magnetskylt på vårt kylskåp. "Det samlas inte damm på den som är ute i blåsväder". Just nu håller fartvind och diverse vindstötar det mesta av dammet borta. Jag är mycket tacksam för mina kunniga medarbetare.

Några små roligheter hinns också med ibland. För några dagar sedan hann vi med en liten stund på Hembygdsdagen i Västra Vännfors vid Vindelälven. Det är en av flera sommarhändelser från vilka både jag och några andra förväntat att det ska publiceras ett par bilder. Men det var det där med tiden.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.