Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Aktuell skolpolitik


I morgon bitti blir det avfärd till Skellefteå och Medlefors. Skolpolitiker och förvaltningschefer i Västerbottens kommuner är inbjudna till konferens kring aktuella frågor som rör skola och förskola.

Programmet är intressant och det föreläsande startfältet respektingivande. Det är mycket erfarenhet och kunskap man samlat ihop. Dessutom med bakgrund från olika delar av skolgeografin, det är ett plus. Flera av ämnena känns just väldigt aktuella.

Fick i afton höra att jag blir ensam resande från Bjurholm och att Vännäsbilen var full. Fick just en idé på hur det skulle kunna lösas på ett ekonomiskt och miljömässigt bra sätt. Det är ju allmänna medel det handlar om…

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.