Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Fulla muggar


Vill inte alltid ha sådana här dagar.

Måndagarna är veckans längsta arbetsdagar och ibland blir de längre ändå. I morgon förmiddag är det kommunstyrelsens au i Vännäs och den här gången tog handlingarna några timmar. Hittills. I morgon efter jobbet blir det några till med barn- och utbildningsnämndens handlingar inför onsdagen. Jo, jag vet, man får skylla sig själv som engagerar sig.

Kvällens träning rök, men när man nu får ”sovmorgon” med jobbstart först 0830 tänkte jag försöka mig på morgonträning. Det är annars ingen verksamhet som faller sig riktigt naturlig för min medfödda dygnsrytm.

Man kan fundera lite smått på hur mycket man egentligen bidrar i Bjurholm. Medan jag lyssnade till skolvärldens höjdare och ”förståsigpåare” under torsdag och fredag löste mina kollegor och arbetskamrater en mängd knivigheter på Castorskolan. Det var riktigt trevligt att komma tillbaka och ta del av det som hänt.

En får tacke!

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.