Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Mixad maxad vecka


Den här veckan har jag delat mellan Bjurholm, Vännäs och Umeå.

Barn- och utbildningsnämnden i Vännäs har haft kvalitetsdagar som jag tagit tjänstledigt för att vara med på. Bra förberedda dagar med centralt innehåll utifrån nya skollagen. Därifrån kom man laddad och upplyft, trots intensivt arbete och nya insikter om hur mycket nytt som landar på rektor. Det blev mycket gjort, mycket beroende på fantastiskt fint samarbete och hög trivselfaktor. Det är svårt stt överskatta betydelsen av att en grupp fungerar bra ihop. Högt i tak, generöst, prestigelöst och effektivt.

Idag på eftermiddagen är det KS-dag i Umeå och ny tjänstledighet. Kommunstyrelsefolk och tjänstemän från Umeåregionen träffas. Jag hoppas på en liknande effekt.

Långsiktigt kan liknande dagar ha mycket gott med sig. Kortsiktigt hopas det vanliga arbetet och jobbmailen i högar. Det är baksidan när man ”fyller på”. För närvarande finns egentligen inte tid att blogga alls, men jag tänker återkomma.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.