Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Bytte sida


Att en vardag ha hunnit både laga mat och äta den redan vid femsnåret, det hör inte till vanligheterna.

Det beror på att jag idag bytte sida, från tjänsteman till politiker. Det var barn- och utbildningsnämnd i Vännäs och vi nyttjade inte dagen till riktigt sista minuten.

Det fanns flera intressanta ärenden och beslut som innebär förbättringar på flera områden, men få divergerande meningar.

Efter maten såg jag fram emot en lugn kväll med hyfsat tidig träning, men då hade jag inte tagit in min lagvigda i beräkningen. Eftersom jag är herre i mitt eget hus har jag beslutat att göra som hon säger och hänga med på hälsoföreläsning kl 1830. Det hade jag inte hunnit en vanlig dag, inte en matlagardag i alla fall.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.