Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Isande känsla


Idag har det blivit en del promenerande mellan verksamheterna i Bjurholm. Det är ju så när man jobbar centralt, det räcker i regel med apostlahästarna. 😉

När jag kom tillbaka från kommunhuset sista gången var det mörkt i skolan. Däremot var skolgården upplyst av räddningstjänstens röda bilar. Jag snabbade på stegen och sniffade efter rök som en hund efter gul snö. Men ingen röklukt, inga slangar eller springande brandmän.

Trygga, leende bjurholmare tittade ut på den orolige från sina förarstolar och sa att det var övning i fordonspositionering och annat. Skulle det bli allvar ska det gå som på räls med brandbilarna. Trots snöhögarnas förändring av skolgården. De är mycket välkomna till oss, men hoppas man slipper se dem på skolan i skarpt läge.

Det är bra att det finns frivilliga till våra räddningstjänster som både har jour och håller sig à jour. På många håll behövs det fler.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.