Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Jag tvivlar


Det skulle kunna vara för kylans skull, men jag tvivlar. Jag tror inte att nästan 2500 läsare har öppnat min blogg idag. För några veckor sedan passerade bloggen en miljon öppningar, men jag har minst lika svårt att tro på det.

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Jan Nilsson

    Svar till Peggy Sjöström (2012-02-05 10:11)
    Det känns lite märkligt när det inte spelar så stor roll om man skriver eller inte, det blir i stort sett lika många öppningar hur som helst.

  2. Jan Nilsson

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2012-02-05 12:11)
    Jag tror inte VK har med saken ett göra. Öppningarna som registreras sker nog, men jag tror inte att det handlar om läsningar alla gånger. När det blir ett antal hundra öppningar mellan midnatt och tidiga morgonen tror ja det handlar om något annat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.