Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Finns sämre lärararbetsplatser

Att få ha en sån här miljö en mil från skolan är inte allom förunnat. Det är klart att det måste nyttjas.

Sä här ser backen ut från skolan, eller rättare sagt från kyrktornet vid Castorskolan. Det var lite disigt på aftonen, men klart när man jämför med morgonen. Agnäsbacken har tagits över av Jenny och Thomas Stensson som nyligen blev utnämnda till Årets företagare i kommunen med denna motivering:

"Jenny och Thomas Stensson, Nya Agnäsbacken AB har visat på stort mod och tro på framtiden i Bjurholm. Detta genom att ha tagit det stora steget att flyttat hem efter 3 ½ år i Schweiz . Ett nytt kapitel i deras liv har startat, där paret nu har möjlighet att vidareutveckla sitt stora skidintresse på hemmaplan.

Två unga nya företagare som på ett passionerat och föredömligt sätt satsar på att utveckla företaget och dess verksamhet och även är aktiva i det gemensamma utvecklingsarbete som pågår i kommunen.  Detta gör dem till två goda entreprenöriella förebilder i Bjurholm".

För övrigt kan sägas att var fjärde person i Bjurholm i arbetsför ålder driver företag. Ca 370 av kommunens drygt 2400 invånare.

 

 

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.