Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Nu är det Bjurholm som gäller

Nu får man byta kepsar, eller hattar, jag använder sällan keps. Från politikerhatt till tjänstemannadito.

Efter gårdagen i Vännäs är det idag Bjurholm för hela pengen. Kvällens övningar slutar nog inte förrän bortåt 21-tiden. Från och med lunchtid handlar dagen om Destinationsdesign. Själv brukar jag tänka och ibland tala om "Bilden av Bjurholm". Det är ganska ofta verkligeten är så mycket bättre än bilden och det gäller att harmoniera de två. Den här eftermiddagen och kvällen handlar lite om den saken.

Igår på KF och på kvällen med arkitekterna fick jag ett par pikar med glimt i avsändarögonen om det här med att jag arbeter i och för Bjurholm. Det kan vara att en del inte hinner uppfatta när man byter hatt. Men verkar och rör man sig i Västerbotten och Umeåregionen måste man ju vara flexibel och hinna med både ett par helheter och en eller två delar.

Några månader till får man försöka ha båda huvudbonaderna till hands fast det av och till är knepigt. Sedan blir det kanske  politikerhatt mer permanent, man får väl se.

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.