Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Imorgon är det första maj


När jag betittade brasan som man hade lite schåigt att tutta på ikväll så fick jag en inbjudan. Den gällde morgondagen så först trodde jag det handlade om något annat.

Det visade sig att hon som inbjöd mig är Motormuseets nya ordförande. I morgon kl 1100 börjar en liten oannonserad smygstart av sommarens verksamhet där – en av Vännäs absolut största sevärdheter. (Om man är sån) Det är några av de nya tjejerna i klubben som tillsammans med ordföranden bjudit in till en liten moped- och mcvädring med rundtur, korv & hamburgare. Hoppas det kommer både deltagare och åskådare.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.