Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Statsanställda


Lite imponerad blev jag idag. Jag var ensam kvar på Castorskolan och fick infallet att ringa några statliga myndigheter som borde ringas. Jag räknade inte med att få svar där mellan kvart i fyra och fyra, dagen innan midsommarafton.

Jag fick för mina fördomar när Kammarkollegiets växel svarade, pigga i rösten som det varit klockan nio en helt vanlig tisdagmorgon. Att de sen inte kunde hitta en person som kunde beskriva hur staten skulle göra sig oskyldig gentemot Bjurholm, det är en annan sak.

När klockan nästan var fyra slängde jag iväg en signal till Specialpedagogiska skolmyndigheten. Jojomen, där var både växel och viss expertis på plats. Där blev det bättre besked, åtminstone förhandsbesked.

Det är roligt att bli positivt överraskad.

Etiketter: , , , , , ,

4 kommentarer

  1. lf

    Ja,jag förstår att det är indirekt kritik mot statliga myndigheter.
    Men du sitter kvar på castorskolan.Du kan stanna som skolchef i Bjurholm.
    Men ursäkta du satsar ju på riksdagen,men det är ju lite senare.

  2. Jan Nilsson

    Svar till lf (2012-06-21 20:16)
    Nja, lika mycket drift med mina egna fördomar.
    Det är synnerligen osäkert om, och i så fall hur länge, jag blir kvar på Castorskolan. Att jag inte fortsätter som skolchef är alldeles säkert.
    Någon ny satsning på riksdagen syns inte vid horisonten. Det kan däremot bli mer tid till lokal politik framöver. Eller också mindre. Allt beroende på vad som händer de närmaste veckorna.
    Det var väl klargörande? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.