Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Utan större mening

Från mobilen

Det är olika hur man ser på det här med bilder och bloggar. Ibland får jag någon kommentar om att jag kan sluta att sätta in dem, andra gånger om att det är bilderna som är intressantast. Några sa när jag började att texterna är på tok för långa. Det kan jag väl hålla med om, men det verkar inte hindra alla från att läsa. Det blir nog lite av varje framöver också, om man får leva och ha hälsan.

Bilder ja. De säger inte alltid så mycket och representerar sällan en tanke. Bilden ovanför kom tex till i ett ögonblick igår när jag kom cyklande från Vännäs och såg den markant blå 50-60-åriga bilen vara på väg från parkeringen vid Vännäs kyrka i Vännäsby och strax skulle passera de kraftigt lysande blommorna i form av ett rött kors i det gula. Jag svängde snabbt in på parkeringen, fick upp mobilen och hann ta ett enda kort. Vitsen kanske inte ses av många, men jag gillar både blommorna, bilen och färgkontrasterna.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.