Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Här ska sväljas fulgrodor


Ännu en invention är gjord. Det går att snabbgå på löpbandet och läsa bok. Springa gick dock sämre.

Det var iofs ingen överraskning. Efter en olycklig insats på snowboard för länge sen drog jag på min annars vänligt inställda rygg ett diskbråck. En period gjorde det allra minst ont att gå och då upptäckte jag att det gick att läsa böcker för att nyttja tiden under de långa promenaderna.

Minns när jag läsande mötte tidningsutdelare Öhman en tiidig och ljus sommarmorgon då smärtan blivit för svår för att följa min normala sommardygnsrytm. Han stannade och la tyst huvudet på sned medan han betraktade mig och boken. På gång- och cykelvägen bortemot fyrasnåret. Jag sa att det inte var som det såg ut, felet var kroppsligt.

Den lilla boken jag började läsa idag är ”Svälj den fulaste grodan först”. Fick tipset av det alertare kommunalrådet i Umeå och hittills verkar det mycket lovande. Huvva så effektiv jag ska bli.

Etiketter: , , , ,

3 kommentarer

 1. Anders Ågren

  Härligt Jan! En riktigt bra bok. Och när du är färdig med den kan du kasta dig över ”100 nycklar till framgång” av samme författare. Lite på samma tema.

 2. Jan Nilsson

  Svar till Anders Ågren (2012-07-30 21:17)
  Ok, ska titta efter den. Verkar som att jag kan behöva den här i alla fall. 🙂
  Hann inte gå vidare från inledningen ikväll, blev ett antal artiklar från magasinet ”Norrland” från Norrlandsförbundet.

 3. Jan Nilsson

  Svar till Anders Ågren (2012-07-30 21:17)
  Ok, ska titta efter den. Verkar som att jag kan behöva den här i alla fall. 🙂
  Hann inte gå vidare från inledningen ikväll, blev ett antal artiklar från magasinet ”Norrland” från Norrlandsförbundet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.