Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Inte slappna av


Nu gäller det för en och annan att inte slappna av.

Jag har gjort det två gånger för mycket. Då hade det varit väldigt intensivt en längre period och så slog jag bara av alltihop på en gång. Första gången migränen slog till som blixten trodde jag nästan jag fått en hjärnblödning. Andra gången jag provade konceptet förstod jag vad det var. Jag hoppas det räcker med två gånger och tycker synd om dem som får ha det ofta.

En som provat många intensiva perioder brukade säga som så: ”Slappna aldrig av, trappa ner”. Så här i juletid är det lite lättare med den saken. Det är inte riktigt bara att gå hem och lägga sig.
Om inte annat är det det där med julklapp till frun….

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.