Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Räddad av dryging


Var inne och tittade på en eventuell julklapp. En nyttosak, men hyfsat dyr.

Jag tror jag ställde första frågan fel till säljaren, kanske provocerande enkelt för en expert. Förfogar själv över en av varianterna jag frågade om, men han hörde nog bara ”noll koll”. Han förmådde inte dölja sin dryghet och inte heller uppehålla sitt intresse för mig som kund.

Jag försökte inte återvinna intresset. Skulle förmodligen köpa av honom först när alla andra säljare vikit in årorna, nästan oberoende av pris. Företaget han arbetar för är en tänkbar leverantör till en verksamhet där jag kunde ha visst inflytande på valet. Han ska inte få färga min inställning där.

Rent allmänt kan dryga säljare vara en riktigt dryg kostnad för ett företag.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Jan Nilsson

    Svar till Maria Skiddi (2012-12-21 23:31)
    Nä, då ska man vara mycket ung och osäker. Vissa trendställen och trendbrancher verkar kunna trampa hur mycket som helst på sina unga kunder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.