Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Börjar betala TV-avgift

Nej, jag har inte fuskat hittills. Vi har bara aldrig haft någon TV. Men, som de laglydiga medborgare vi är har vi anpassat oss till de nya reglerna och väntar en räkning endera dan. Flera elektroniska manicker i vår ägo kan bevisligen visa rörliga bilder.

Nu undrar jag bara var alla pengarna jag sparat det senaste dryga kvartsseklet finns? Det borde vara en 50 000 med ränta. Mycket mer om de skulle ha varit klokt placerade. Någon som sett dem? Nej, pengarna är förstås inte kvar. Inte tiden heller, men där har vi också sparat en del.

Någon TV tänker vi inte köpa. Verkar inte finnas mycket att se.

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Jan Nilsson

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2013-03-10 07:49)
    Vi lurar nog oss själva med de flesta av de tidsbesparande manickerna. Allt ska tas om hand, mycket ska skötas om och bytas ut. Men med tre timmars TV-tittande per kväll skulle jag måsta sluta med en del annat som jag värderar högre. Men det är nog inte alltid det är vettigare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.