Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Att förstå sig på Vännäs

Vad är det som händer och sker i Vännäs kommun? Vad gör egentligen politiker och tjänstemän?

Det finns många svar på den frågan. Några kan man hitta i årsredovisningen. Det är inte alla som vet att den finns eller var den finns. För några kan den vara mycket intressant, för andra ett sömnpiller. Här är den i alla fall. Du som har tid, läs den. Det behövs människor som vet  mer om sin hemkommun. Det kan bland annat göra många samtal mer intressanta och givande.

Det här är inte slutversionen rent layoutmässigt, vissa bilder är än så länge utfyllnad från andra håll. Men innehållet är det som står i slutversionen. Har du tid, eller kan du ta dig, lägg en stund på att läsa hela eller delar av berättelsen om Vännäs 2012.

Inte minst du som ska in och ta ansvar i politiken i Vännäs bör börja bekanta dig med ditt nya ansvarsområde.

 

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.