Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Sommarnattstankar


Ett tungt regn i natten var nog precis vad en och annan gräsmatta behövde. I säkert en timme har det öst ner, oupptäckt av SMHI. Det väckte mig för en stund sedan, men det gjorde inte så mycket. Ljudet av ett tungt och efterlängtat sommarregn är rogivande i sig.

Idag väntar en intensiv halvdag i Bjurholm och en dito eftermiddag med Liljaskolans styrelse. Jag ser fram emot den utlovade rundvandringen med den nya styrelsen. Det är mycket av verksamheten och helheten jag inte stiftat bekantskap med och så är det säkert för fler.

Annars är det sista veckan innan semestern, var det tänkt. Kämpar för att få så mycket som möjligt på plats. Efter semestern är det bara nio dagar kvar i Bjurholm och man vill lämna över så välfungerande verksamheter med så motiverade medarbetare som bara är möjligt till kommande lagledare.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.