Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Våldsamma enkeltänkare


Tragiskt med det tjog av nazister som hälsade på i Umeå härom dagen. Säkert finns någon till här och där, men det är glädjande att det finns så pass få bruna våldslängtande enkeltänkare i vår region.

De talades visst om en dödslista av något slag. Vi kan väl underlätta för de oföretagsamma genom att hänvisa till val.se där alla politikernamnen finns. Det är väl lika bra att kopiera valsedlarna rakt av. Nazisterna måste nog ta bort betydligt fler än så innan man styr och ställer här med sina metoder.

Att hat och tro på förenklade och odemokratiska dårlösningar får sådan plats ute i Europa är mer skrämmande. När 15 av 100 vuxna greker kan rösta på ett besläktat parti blir man beklämd.

Man får hoppas att alla överlämnar det handfasta bekämpandet av de bruna bråkstakarna till polisen. Att freda sig är en sak, att angripa dem fysiskt är oftast det sämsta och mest kontraproduktiva man kan göra. Fort föder sånt fler.

Man får önska SÄPO lycka till i uppgiften att hålla koll på de flerfärgade våldsrörelserna.

Etiketter: , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Svenska Motståndsrörelsen

  När det är lika många negrer och araber här, som det är i södra Sverige och du inte vågar gå ut på kvällarna längre och dina barn har blivit rånade och våldtagna några gånger av dessa grupper invandrare, då blir det nog lättare för dig att förstå.

  Njut i din lilla bubbla så länge du kan.

  • Jan Nilsson (inläggsförfattare)

   Tror inte du själv tror att rån och våldtäkt beror på hudfärg och genuppsättning.
   Galenskapen är färgblind.
   De som gick på ett litet barn och dess pappa igår, jag tror de var vita. Hoppas att de åker fast med musik. Vi kan inte ha sådana gående lösa, eller vad säger du?å

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.