Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Ulf, när vi får TV-sändning…

…från KF i Vännäs, då går det inte att göra som du försökte göra nu.

 

På KF tittade du på oss moderater och sa att det ”inte är alla här” som är för Norrbottniabanan. Det var då jag gick upp och sa att jag tyckte du ”gjorde en fuling” då du rimligen vet att moderaterna i Vännäs är för banan och har sagt det uttryckligen.

Här finns några klara belägg för Vännäsmoderaternas inställning.

Finns fler.

Och ännu fler…

Jag kan berätta att jag personligen tog tillfället att prata med Ulf Adelsohn om saken medan han var ”på banan”. Det var på ett Sverigemöte då han stod och språkade med Anders Borg, så jag tyckte det passade bra. Ska inte säga att det gick så alldeles över hövan, men man vet i alla fall vad norrlänningarna vill.

Även de tunga M-politikerna i länet har fört fram detta. Det finns exempel på det också som du förmodligen vet. Men i KF talade vi lokalt.

Annars önskar jag lycka till med profileringen. Hoppas att den både håller sig inom ramarna och lyckas riktigt bra. Där och på de flesta andra områden har vi gemensamma intressen. 😉

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Karl-Gustav Sjöström

  Den här sortens oblyga inlägg gillar jag. Ämnet för det har t.o.m. blivit en snackis här i Paris, visserligen bara för två individer, men ändå…

 2. Karl-Gustav Sjöström

  Här fattas ju något viktigt, Jan! Kommentar från Ulf menar jag förstås. Men ibland är ju ens fakta och slutsatser av dem totalt oomkullrunkeliga.

 3. Jan Nilsson (inläggsförfattare)

  Ibland så. Sen finns rätt många som nog minns vad som sades och inte.
  Nu skrev jag ingen kommentar hos alliansbrodern heller, främst för att jag inte vet hur man får in länkar i kommentarer.

  • Jan Nilsson (inläggsförfattare)

   Inte säker, men det finns en del kodtips i rött i anslutning till kommentarsfältet. Kan vara så att de kunniga kan få in länkar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.