Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Lite för snabb


Man ska i alla fall göra en okulärbesiktning innan man skriver saker om saker som bör göras. Igår var jag för snabb.

Den cykelparkering med tak och bra fastlåsningsmöjligheter jag önskade visade sig redan finnas vid Umeå Ö. Alldeles utmärkt.

Det verkar däremot inte finnas cykelparkering i riktigt samma klass vid Umeå C. Kombopendling med buss eller tåg och cykel inom Umeå borde vara högintressant. Hade jag jobbat någorlunda halvnära i Umeå är jag säker på att jag stationerat en cykel där. I alla fall om det fanns tak.

Lite roligt är det att flygplatsen skaffar cykelgarage. Jag tror ändå att Umeå C har förutsättningar att dra till sig fler cyklister.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.