Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

252 miljarder – världsliga ting


Det börjar röra sig en smula. Expressen har som en av ytterligt få räknat lite på vad några av FI:s förslag skulle kosta. Artikeln publicerades för några dagar sedan. Tre av dem skulle enligt Expressens uträkning kosta 252 miljarder.

Det är klart att FI får 42 miljarder plus av att skrota hela försvaret och i samma veva göra bortåt 20 000 arbetslösa. Men då har FI ju fler förslag än de tre Expressen låtit räkna på. Man har enligt egen uppgift inte räknat på sina förslag.

Jag hoppas fortfarande att fler journalister och media ska bemöda sig med att räkna. Inte bara på FI:s förslag, helst även på andra mer visionära partiers förslag. Det är medias uppgift att göra det. Särskilt innan val.

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.