Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Goda grannar


Jag har mer än en gång sagt att jag bor i ett alldeles väldigt fint område. Då tänker jag inte bara på vackra Umeälven, men på grannskapet, grannarna.

Nu visar det sig att det håller på att bli en rätt officiell sanning. Tidningen Land har låtit läsare nominera sina ”närmaste” till tävlingen om Landets bästa granne. I vårt hörn av Fågelstigen i Vännäsby nominerades en av dessa grannar och han har nu blivit länets kandidat i tävlingen. Land har nog kastat om några ord i den ursprungliga nomineringen, men vad gör väl det? Henric Strömberg är väl värd att vinna.

Det stämmer det som grannen som nominerade honom skrivit, han är allt annat än besvärsrädd och är alltid redo att hjälpa till. Särskilt dem som har massor med tummar mitt i händerna och har svårt att få praktiska saker ur dem. 😉

Klicka på länken, scrolla ner till ”Västerbotten” och se vem han är om du inte vet. Scrolla sen längst ner på sidan och rösta på Vännäsbybon och Västerbottningen.

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.