Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Förökning och samarbete


Igår sattes de flesta valaffischerna upp av Vännäsmoderaterna. Lite sent, men vi tror absolut medborgarna hinner se dem. Via en av majoritetens valarbetare fick vi höra att vi haft sabotage mot några regionala skyltar, så vi fixade dem. En annan var bara borta ett tag, men kom tillbaka.

När jag kollade efter förstörelse i eftermiddag hade skyltarna förökat sig , vi hade fler än vi satt upp. Det är inte dåligt!

Vi har dessutom i sann Vännäsanda gjort en informell twitteröverenskommelse om att partierna ska meddela varandra om man ser saboterade skyltar, vilket känns bra. Politisk kamp förs inte med förstörelse, sabotage och våld.

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.