Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Ett kryss eller två

IMG_1492.JPG

Fick ett mms med det här fotot från norra Västerbotten idag. Avsändaren skrev att jag nu hade fått ett kryss. Jag tror att det kan bli i alla fall ett till. 🙂 Men utan tid och personkampanj, förutom allt annat, blir det knappast överdrivet många. Finns andra att kryssa. För det bör man verkligen. I vårt kloka östra grannland är personvalet nästan totalt. Det systemet kan diskuteras, men jag anser definitivt inte att det är sämre.

Det finns en del som inte alls tänkt rösta i år, i besvikelse över olika saker. Jag tror flera kan komma att ångra sig gruvligt om man ”försoffar sig”. Så länge jag kan och Sverige har demokrati kommer jag att rösta. Hur samhället än utvecklas borde det finnas något alternativ som är minst dåligt när det gäller livet under solen. Det finns många i världen som skulle önska att de hade en röst i ett val. Även för deras skull känner jag mig skyldig att rösta så länge jag kan.

Allmän kampanj blev det alla fall ikväll, på närmast möjliga ställe. Utanför Coop i Vännäsby city.

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.