Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Omvärlden förstår inte


Nej, det förstår jag att den inte gör.

Etiketter: , , ,

5 kommentarer

 1. JonasE

  Det är nog inte svårare än att det är så att inte ALLA får mer i plånboken, och inte ALLA fått vara med i Alliansens Sverige……….”Men nu verkar det som svenskarna tycker att den sociala nedrustningen gått för långt” – något som ständigt bortförklarats från Allianshåll, men vad det verkligen bortförklaringar som behövdes där ??.

 2. Jan Nilsson (inläggsförfattare)

  Jag är rädd att den här regeringen, om den går att få till, inte kommer att ha samma intäkter att fördela.

 3. Jan Nilsson (inläggsförfattare)

  Vi har högre skatteintäkter nu. Ekonomi är inte som i Kalle Anka där de finns i ett stort valv i given mängd. Den stimulans som t.ex. Jobbskatteavdragen bidragit med har gett många nya jobb och skattebetalare. Och, vi har fortfarande världens högsta skatt på arbete.

  • JonasE

   Högre skatteintäkter i rena kronor innebär inte att vi per automatik har mer skattepengar i kassan, då det också blivit fler som skall dela på dessa skattepengar, utan det är i bästa fall en indexreglering, men troligare faktiskt mindre per invånare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.