Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Plastmacketid


Det finns mycket att skriva om i besvikelsens stora värld när man varit borta ett tag, men det stora får vänta. Det får bli lite nöjesskrivande istället. Många andra skriver förresten klokt om de stora sakerna just nu. Många är också tysta, många av dem som fått något annat än man trodde att man röstade på.

Själv har jag just tagit mig en inplastad baguette och en drickyoghurt på tåget mellan Sundsvall och Umeå. När vi kommer till Vännäs blir det till att hoppa direkt in i slutfasen av de lokalpolitiska förhandlingar som började klockan 1700. Utan att passera hemmet.

Det är oerhört skönt med tåget. Jag brukar dessutom komma fram där och då jag väntat när jag åker tåg. Och att slippa 30 bilmil i höstmörkret är också riktigt skönt. Jag har istället hunnit äta plastmacka, kommunicera en smula och anställa folk. Stundtals i 180. Det är kalas. Hade varit svårt i bilen.

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.