Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Dags att se och fatta


Notera noga vad de som lämnat SD för Alternativ för Sverige, AFS, har för sig. Det är inte bara där Rysslands- och Putinvurmen finns, men inga andra har öppet åkt på liknande ryska konferenser för att ”bygga nätverk”.
Partiledare Kasselstrand avvisar uppgifterna om ryska påverkansoperationer som ”hjärnspöken”. Han kan ha många skäl för att göra det. AFS och SD:s systerorganisationer i Europa har inte stått lottlösa efter att konsekvent ha stött Rysslands intressen i EU-parlamentet. Något även SD varit duktiga på att göra.

AFS är riktigt skrämmande. De är inte aningslösa. De vet vad de gör och varför. Med den här utvecklingen borde inte medlemmar där få göra svensk militärtjänst.

Alternativ för Sverige i Ryssland för att bygga nätverk med Europas Putinvänner.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Andreas Holmberg

  Visst är det förvirrande. Nyss var det ju bara vänstern som flörtade med Ryssland. Nu är det extremhögern! Och nyss var ju Ryssland läskigt för att det var så ateistiskt och kristendomsfientligt – nu tycks det ju i alla fall på ytan ha återkristnats (Putin fjäskar för ortodoxa kyrkan) men känns nästan lika läskigt ändå!

  • Jan Nilsson (inläggsförfattare)

   Både en del av vänstern och extremnationalisterna sitter i knä på Putin, på var sitt. Nazisterna har till och med fått militär träning där.
   Putinadministrationens flört med kristenheten riktar sig inte bara mot ortodoxa kyrkan. Här i Sverige är det många kristna som fallit för ett och annat moralkonservativt ställningstagande.
   Det är lite som på 30-talet.
   Obehagligt är det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.