Kampen mot nazismen fortsätter

Att hålla minnet av Förintelsen levande samt att försvara historien om nazisternas dödsläger mot de som förnekar Förintelsen är en viktig del i kampen mot nazismen. Idag liksom i samband med Nürnbergrättegångarna efter krigsslutet 1945. Att förneka historien, och framförallt Förintelsen, är något mycket viktigt för dagens nazister.

Den 18 april i år var det 40 år sedan som jag organiserade mig politiskt. Under dessa 40 år har en viktig del av mitt politiska arbete bestått just av kampen mot vår tids nazister. Detta har uppmärksammats av nazister och irriterat dessa. Jag har varit så pass irriterande för dagens nazister att de följer min blogg på VK och Folkbladet! De tycker uppenbarligen att det jag skriver är så pass viktigt att det kräver en kommentar.

Nedan publicerar jag denna kommentar från Nationell.nu, en hemsida som drivs av nazister. Lägg märke till den vikt de lägger vid just förnekandet av Förintelsen. Jag publicerar inte hela deras artikel, utan enbart den del som handlar om mig.

Nationell-nu-Janne

Etiketter: , ,

5 kommentarer

  1. Joachim

    Janne Hägglund slickar inte juderumpa och inte nån annan rumpa heller för den delen vilket är totalt UNIKT för att vara en politiker. Fortsätt på ditt ansvarsfulla sätt att arbeta för ett bättre Umeå och Sverige.

  2. Tommy Eriksson

    Bra jobbat Janne, tack vare DIG och dina mannar i arbetarpartiet finns det inga rasister och nazister som vågar visa sig offentligt i Västerbotten längre utan dom får gömma sig hemma med sina hitlerflaggor på pojkrummet.

  3. roger

    Helt rätt men även islamismen ska bekämpas. Det är nog ett större hot idag än vad nazisterna är för de är nog ett utdöende släkte för dom brukar komma till insikt när dom vuxit upp . För det är väl som reinfelt säger unga arga män.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.