Bloggen om ”överenskommelsen mellan MP och Islamiska Föreningen vars imam greps o utvisades” snart klar. Till dess: ett angrepp på mig av signaturen ”Svensk Muslim”

Den politiska fegheten i Sverige finns, kan förklaras och förstås.
Men måste bekämpas. Detta är vad jag och folk från vissa andra politiska läger gör.

Varken SD eller S – det som behövs är ett riktigt arbetarparti

 ____________________________________

I väntan på avsnitt tre

som kommer att handla om det nya och osjälvständiga MP i Umeå och denna partiavdelnings kopplingar till ”Islamiska Föreningen i Västerbotten” – vars imam greps av Säpo och som har dömts till utvisning i tre instanser.

_____     _____     _____     _____     _____

Det har tagit tre dagar extra att skriva detta tredje avsnitt. Skälet är att jag samtidigt arbetar på det nya numret av vår egen tidning. Så istället passar jag på att publicera en provokation – en av tiotals provokationer – bestående av undertryckt ilska och motvilja. Riktad mot mig. Det är alltid anonyma personer som skriver dessa. Håll till godo.

”Svensk Muslim” till Janne – 9 januari 2020
Islam Svider dig ? Det kliar i dig när du ser en framgångsrik muslim, En muslim som har högposition?

Jag svarar signaturen ”Svensk Muslim” – samma dag
Nej. Jag gläds varje gång en muslim som sätter Sveriges grundlagar högre än sharia når framgång. Nalin Pekgul tillhör de jag beundrar. Hon var den första muslimen som valdes in i Sveriges riksdag. Gillar du också henne?

Kommentar från mig:
”Svensk Muslim” klarade inte av att återkomma. Det var ett tomt angrepp. Det är bra att jag känner demokratiska och kunniga muslimer. Det som oroar mig är inte den kunskap som angreppen vilar på – det som oroar mig är den undertryckta vreden. Och ibland hatet. Men varken wahhabiter eller Muslimska brödraskapet skrämmer mig till tystnad.

2 kommentarer

  1. Åsa Sundh

    Om du inte står på dig står ngn annan på dig. Inre styrka och civilkurage är en verklig bristvara i Sverige idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.