Jasmine Olofsson, Umeå

Onsdag 11/2

Av , , Bli först att kommentera 0

Dagen började stressigt men har nu blivit ganska lugn. Fick i mig nå ’frukost’ nyss. Hann inte med det i morse nämligen. Har gått ganska bra att jobba. Slutar 12 sedan bär det av till Holmsund på möte. Sedan ska jag jobba kvällen där.

Känns riktigt skönt att man inte jobbar i helgen. På Lördag har jag fått order om att inte planerat nånting. Ska bli spännade vad Herr Burman kokat i hop. På Fredag blir det ev. bastning,middag och lite vin drickande hos direktörn. Om det inte blir det så blir det nog att fara och kika på löven.

Nathalie ringde för en stund sedan och hon surrar för fullt om hennes Mary kay. Haha ska bli roligt att fara på hennes klasser då hon är uppklädd som en flygvärdinna! Tro jag mest kommer att skratta! haha

Tråkigt att man jobbar hela dagen idag. Är ju så fint väder ute. Hade jag haft tid hade jag nog tagit mig en promenad. Men men det får vänta, får väll hoppas att vädret håller i sig så man får ta den där promenaden nån annan dag.

Hej

Bli först att kommentera

Wallander och vin

Av , , Bli först att kommentera 0

BedaJobbade i helgen. Gick himla bra. Sov över hos Ullis på Lördan. Såg Wallander och drack vin efter våran långa dag på jobbet. Såg även semester svenskar på timmarna. Bäst var då det äldre paret skulle ta sitt sista dopp. Då säger gubben vill du se en snygg kropp? Då svarar frun – I can’t wait! haha

Idag så fick jag äntligen sova ut. Vaknade strax efter elva. Klev upp och började städa. Sedan vi tolv så kom Nathalie. Så då bjöd jag henne på ägg och nybakt bröd. Efter det for vi en snabbis på stan och sedan till Röbäck. På Röbäck har vi jobbat med Nathalies outfit för kvällen. Tro det blir kanoners! Sebastian tyckte outfiten var mindre bra. Men jag tror han mest vart avundsjuk! hahaha

Nä nu ska Nathalie bjuda mig på mat. Grillad kyckling, pasta med pesto och sallad, Mums! Sedan bär det iväg mot kurir!

Bli först att kommentera

En Torsdag…

Av , , 1 kommentar 0

Hade trevligt igår hos Frida och Jonas , drack kaffe, käkade upp en halv paradiseask,såg en lapp film och skrattade gott.

Hilda har då blivit så stor. Man blir nästan rädd att man ska bli nedtrampad då man kommer dit. Men hon är så fin.

Fick skjutts hem av Frida. Så då fick dom kika på våran arbetsplats. Har väl hänt en del i lägenheten men det är ju inget man vill visa upp än, är ju några saker kvar att göra innan det är klart. Längtar tills vi får upp tapeten i köket. Ska som bli lite spännande.

Är som orolig över vad jag ska göra i eftermiddag. Jobbar nu på förmiddan men jag har ingen aning vad jag ska göra senare idag. Känns himla tråkigt att bara ligga hemma och kika på tv. Det är ju inget promenad väder häller. Är halt se nanting ute och dessutom blåser det. Får väl kanske fara en sväng på Teg och underhålla lilla syster. Kanske skulle va något.

Nä åter till jobbandet!

1 kommentar

Mer än roligt!

Av , , Bli först att kommentera 0

Hade tänkt att hoppa i säng i går kväll direkt då jag kom hem från jobbet. Men det vart inte riktigt så. Dolade på med lite annat och sedan så när jag kom mig till sängs så slog jag på tv:n occh kollade på Mtv, som vanligt. När Mats kom hem från jobbet så låg jag och skrattade hysteriskt! Fatta inte varför. Dom visade gammla videor och jag har typ aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Typ allt jag såg tyckte jag var mer än roligt. Kunde inte slita mig från tv:n förren efter 01. Så det var ganska tungt att kliva upp i morse. Men kul hade jag i går kväll, måste ha varit lite övertrött eftersom jag skrattade typ åt allt.

Jobbar förmiddag på kurir idag. Sedan blir det att åka och handla och sedan laga lunch. Sedan vid 16 tiden ska jag ta mig en promenad till Frida och Jonas på Umedalen. Hade jag tänkt.

Nä nu kommer det ett sådant dära fax. Ska jobba vidare. Hej!

Bli först att kommentera

Jooo ni…

Av , , Bli först att kommentera 0

En Lördag som började mindre bra. Vaknade av mig själv i morse. Var en himla tur. Mobilen som jag ställt larm på hade hängt sig just då larmet skulle ha ringt. Vart inte lite hysterisk då jag märkte det, plus att klockan va 07:23 och att min buss hade gått för 13 min sedan. Så det var bara att ringa världen runt och försöka ta sig till jobbet. Som tur var så ordnade det sig. Iofs så vart jag sen till jobbet men jag tog mig dit iaf. En sak som är säker är att min mobil ska in på lagning nästa vecka. Är så less nu!

Är ledig nu tills 16. Hade tänkt mig ut på en promenad men det blåser ju så mycket. Så det lade jag ned. Ska i stället dricka nå kaffe och skicka in mitt Cv, så slipper jag göra det i kväll då jag bör sova.

Till veckan så ska jag träffa Frida,Jonas och Hilda! Är säkert ett halv år sedan vi sågs sist. Så det ska bli trevligt. Dricka lite kaffe och snacka lite skit. Det går alltid hem!

Det är som typiskt! När man borde lägga pengarna på något vettigt så kommer man alltid på något annat. Vart en aning sugen på att åka till Herr Edin och tatuera inner sidan av armen idag. Har funderat på ett skepp eller en pinuppa. Men som sagt jag borde lägga pengarna på annat. Har ju en hel lägenhet att lägga pengarna på!

Fick veta idag att Mammas syster hade inbrott för nån dag sedan. Trodde inte det var sant. Hon bor typ mitt ute i skogen utanför Tavelsjö. Vem fan är ute där och gör sånt? Ja herregud folk har för lite att göra!

Heej

Bli först att kommentera

Jag och Beda!

Av , , Bli först att kommentera 0

Sitt med Beda och försöker att få ihop ett litet CV. Ska nämligen söka nytt jobb. Skulle inte tro att jag får det eftersom att tiderna se ut som det gör nu. Läste att 1600 hade sökt på Media Market och det finns 85 tjänster. Ja herregud!

Idag fick jag en lagomt till pass sovmorgon. Har sovit ca 5 timmar per natt tidigare i veckan. Så det var skönt att få sova ut idag. Han med att städa lite hemma innan jag begav mig mot jobbet. När jag var väl framme på jobbet så var jag inte bara lite nedkyld!

Förövrigt så jobbar jag i Holmsund i helgen. Känns väl inte allt för kul. Hade hällre legat hemma på min kära luftmaddrass! Men icket!

Nä nu ska jag och Beda jobba vidare med cv:et!

Bli först att kommentera

Fredag!

Av , , Bli först att kommentera 0

Känns himla skönt med helg!

Idag så fyller Mats 25, så i kväll ska vi fira han. Blir att gå ut och käka och sedan fara till Mor på Teg en sväng och hälsa på.

Jobbar förmiddag på kurir idag. Sedan blir det att fara hem och fixa lite inför kvällen. Samt förhoppningsvis hämta ut mitt efterlängtade paket!

Undra vad man ska göra i morgon? Pratade ett tag om att åka till Ö-vik och bada. Men jag vet inte hur det blev med den saken. Sedan så vill Ulla och Fille att jag ska med dom på Rex. Känns som om det bästa borde vara att bara stanna hemma och vila eftersom det blev en del jobbande denna vecka. Men samtidigt skulle det va kul att följa med, är ett tag sedan vi gjorde något nu. Jaja får väl se hur det blir!

Nä nu ska jag köpa mig nå kaffe!
Trevlig helg!

Bli först att kommentera

Skumpa och Ledin!

Av , , Bli först att kommentera 0

Nyårsafton!

Nyår gick ju som det gick. Hade jätte trevligt, MEN det vart en ganska rörig kväll. Kan ju börja med att hälften av herrskapet missade tolvslaget. Jag och Mats stod ute och undra vars alla var. Sedan dök plötsligt två tjejer upp, en med händerna full av glas och skumpa och den andra som inte hade ens öppna mun en gång under hela kvällen, sjungandes happy new year.

Efter skålande så gick vi in och då möttes jag av massa folk som trängdes innanför dörren. Kikade in i tvättstugan och där ser jag en blödande människa. Fattade ingenting. Det hade helt klart spårat!

Tidigare under kvällen så försökte vi oss på att spela nått spel men det gick inte längre än två frågor sedan gav vi upp. Jag och Stina fick för oss att köra lite singstar. Men efter en låt kom ju han som trodde han kunde sjunga för kung och fosterland. Så han slet av mej micken och skrek utan dess like!

Kvällen slutade iaf med att vi dansade glatt till Tomas Ledins sommarlåtar.

Idag så fick vi våra vitvaror. Man var som spännd och nyfiken då dom ringde i morse och sa att grejerna var på väg. Men det gick över ganska fort. Fick nämligen fel kyl, frys och häll. Man slutar aldrig förvånas. Det är fan inte mycket i denna renovering som gått åt rätt håll. Känns skönt iaf att det värsta är över snart.

Undra om man ska dricka upp vinet som är kvar sedan nyår i morgon? hehe

Nä nu blir det Ett livsverk med Björn Gustavsson.

Bli först att kommentera

30-12-08

Av , , Bli först att kommentera 0

Kök på g!

Klev upp tidigt i morse för att göra bort allt inför nyår innan det skulle blir allt för mycket folk på stan. Så vid tio tiden var jag på stan. Ganska skönt, var lagomt mycket med folk. Fast jag var nog inte själv om ideén,det var nämligen köbildning till bolaget. Men men den kön lär ju ha varit ganska liten jämnfört med den på eftermiddan. Kan jag tänkt mig!

Efter stan så kom Mor och Erik och hjälpte till med köket. Jag och Mamma for en sväng på återvinningen. Det är som tomt här efter att vi rensade halva lägenheten. Känns skönt! Nu kan man ta sig fram utan att behöva röja sig fram.

Senare i kväll kommer grejerna från ikea som vi beställt med Pappa. Så då ska hallen vara som klar efter att de grejerna kommit upp.

Nä nu är det bara att ladda inför i morgon kväll. Blir nog jätte trevligt. Ska bli kul att se hur Herr Mattias bor och vad det är för nytt tokigt folk Stina umgås med.

James Morrison – Broken strings. Underbar!

/ J

Bli först att kommentera

Kråkslotte!

Av , , Bli först att kommentera 0

Igår vart det bestämt. Nyår ska firas i Hörnefors. Tro det blir jätte trevligt. Känner inte många ska som ska dit. Känner Stina och har träffat hennes nya (Matte) nån gång. Men det blir nog kanoners! Det blir tre rätters och singstar. Så man kommer nog att skämma ut sig ett x antal gånger under kvällen. Men jag tror jag slår nog inte Stina, hon är ändå värst.

Denna helg har bara varit trevlig. Vart lite fest i fredags och lilla Julafton igår. Var så sliten sedan fredan att jag somnade i soffan efter två glasvin vid åtta tiden i går och sov till tolv idag. Så nu känner jag mig pigg och utvilad. Hann med att spela (Jag har aldrig) med Mormor igår. Åh herregud! Höll på att skratta ihjäl mej. Fast bäst var då hon skulle förklara kråkslott i spelet (Med andra ord). Ingen fattade nånting,hon skrek bara och viftade med armarna. Efter att tiden hade gått ut så fattade hon inte varför ingen fattade vad hon menade. För hon tyckte att det vara bästa förklaringen för kråkslott. haha!

Nä nu blir det en liten kvällspromenad. Huj!

Bli först att kommentera