Jasmine Olofsson, Umeå

Fredag!

Känns himla skönt med helg!

Idag så fyller Mats 25, så i kväll ska vi fira han. Blir att gå ut och käka och sedan fara till Mor på Teg en sväng och hälsa på.

Jobbar förmiddag på kurir idag. Sedan blir det att fara hem och fixa lite inför kvällen. Samt förhoppningsvis hämta ut mitt efterlängtade paket!

Undra vad man ska göra i morgon? Pratade ett tag om att åka till Ö-vik och bada. Men jag vet inte hur det blev med den saken. Sedan så vill Ulla och Fille att jag ska med dom på Rex. Känns som om det bästa borde vara att bara stanna hemma och vila eftersom det blev en del jobbande denna vecka. Men samtidigt skulle det va kul att följa med, är ett tag sedan vi gjorde något nu. Jaja får väl se hur det blir!

Nä nu ska jag köpa mig nå kaffe!
Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.