Jasmine Olofsson, Umeå

Jag och Beda!

Sitt med Beda och försöker att få ihop ett litet CV. Ska nämligen söka nytt jobb. Skulle inte tro att jag får det eftersom att tiderna se ut som det gör nu. Läste att 1600 hade sökt på Media Market och det finns 85 tjänster. Ja herregud!

Idag fick jag en lagomt till pass sovmorgon. Har sovit ca 5 timmar per natt tidigare i veckan. Så det var skönt att få sova ut idag. Han med att städa lite hemma innan jag begav mig mot jobbet. När jag var väl framme på jobbet så var jag inte bara lite nedkyld!

Förövrigt så jobbar jag i Holmsund i helgen. Känns väl inte allt för kul. Hade hällre legat hemma på min kära luftmaddrass! Men icket!

Nä nu ska jag och Beda jobba vidare med cv:et!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.