Jasmine Olofsson, Umeå

Jooo ni…

En Lördag som började mindre bra. Vaknade av mig själv i morse. Var en himla tur. Mobilen som jag ställt larm på hade hängt sig just då larmet skulle ha ringt. Vart inte lite hysterisk då jag märkte det, plus att klockan va 07:23 och att min buss hade gått för 13 min sedan. Så det var bara att ringa världen runt och försöka ta sig till jobbet. Som tur var så ordnade det sig. Iofs så vart jag sen till jobbet men jag tog mig dit iaf. En sak som är säker är att min mobil ska in på lagning nästa vecka. Är så less nu!

Är ledig nu tills 16. Hade tänkt mig ut på en promenad men det blåser ju så mycket. Så det lade jag ned. Ska i stället dricka nå kaffe och skicka in mitt Cv, så slipper jag göra det i kväll då jag bör sova.

Till veckan så ska jag träffa Frida,Jonas och Hilda! Är säkert ett halv år sedan vi sågs sist. Så det ska bli trevligt. Dricka lite kaffe och snacka lite skit. Det går alltid hem!

Det är som typiskt! När man borde lägga pengarna på något vettigt så kommer man alltid på något annat. Vart en aning sugen på att åka till Herr Edin och tatuera inner sidan av armen idag. Har funderat på ett skepp eller en pinuppa. Men som sagt jag borde lägga pengarna på annat. Har ju en hel lägenhet att lägga pengarna på!

Fick veta idag att Mammas syster hade inbrott för nån dag sedan. Trodde inte det var sant. Hon bor typ mitt ute i skogen utanför Tavelsjö. Vem fan är ute där och gör sånt? Ja herregud folk har för lite att göra!

Heej

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.