Jasmine Olofsson, Umeå

Mer än roligt!

Hade tänkt att hoppa i säng i går kväll direkt då jag kom hem från jobbet. Men det vart inte riktigt så. Dolade på med lite annat och sedan så när jag kom mig till sängs så slog jag på tv:n occh kollade på Mtv, som vanligt. När Mats kom hem från jobbet så låg jag och skrattade hysteriskt! Fatta inte varför. Dom visade gammla videor och jag har typ aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Typ allt jag såg tyckte jag var mer än roligt. Kunde inte slita mig från tv:n förren efter 01. Så det var ganska tungt att kliva upp i morse. Men kul hade jag i går kväll, måste ha varit lite övertrött eftersom jag skrattade typ åt allt.

Jobbar förmiddag på kurir idag. Sedan blir det att åka och handla och sedan laga lunch. Sedan vid 16 tiden ska jag ta mig en promenad till Frida och Jonas på Umedalen. Hade jag tänkt.

Nä nu kommer det ett sådant dära fax. Ska jobba vidare. Hej!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.