Jasmine Olofsson, Umeå

Onsdag 11/2

Dagen började stressigt men har nu blivit ganska lugn. Fick i mig nå ’frukost’ nyss. Hann inte med det i morse nämligen. Har gått ganska bra att jobba. Slutar 12 sedan bär det av till Holmsund på möte. Sedan ska jag jobba kvällen där.

Känns riktigt skönt att man inte jobbar i helgen. På Lördag har jag fått order om att inte planerat nånting. Ska bli spännade vad Herr Burman kokat i hop. På Fredag blir det ev. bastning,middag och lite vin drickande hos direktörn. Om det inte blir det så blir det nog att fara och kika på löven.

Nathalie ringde för en stund sedan och hon surrar för fullt om hennes Mary kay. Haha ska bli roligt att fara på hennes klasser då hon är uppklädd som en flygvärdinna! Tro jag mest kommer att skratta! haha

Tråkigt att man jobbar hela dagen idag. Är ju så fint väder ute. Hade jag haft tid hade jag nog tagit mig en promenad. Men men det får vänta, får väll hoppas att vädret håller i sig så man får ta den där promenaden nån annan dag.

Hej

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.