Jasmine, London

I mitt stressade huvud

Oj vad jag blir sjuk av att vara sjuk.
Jag är så stressad över allt som måste göras i samband med min feber så att jag förmodligen är mycket mer febrig än jag borde vara. Kollade tempen innan läggdags vid 8 idag, 37 grader. Kunde inte sova. Kunde inte sova. Kollade stillsamt på ett avsnitt av scrubs. Kan inte sova. Tar tempen. Nästan 39. Ja fan, då var det oundvikligt. Jag måste till doktorn. Jag kan inte jobba i övermorgon. Tröstar mig med rom-russin glass, 2 minimunkar och en halvliter apelsinjuice. Det ska man ju bli frisk av? Och kissnödig?.

Tusen saker springer runt i huvudet på mig. Jag borde sova. Hur ska jag göra imorn? Hur många dagars ledighet borde jag be om? Hur ska jag få dom att förstå mig? Finns det någon som snackar engelska där? Jag är ju inte som vanliga människor, jag kan inte vila i 3 dagar och efter det är jag kry nog att hoppa på 4 timmars danslektioner utan paus. Hur får jag dom att förstå att jag är speciell? Hur undviker jag att köpa massa av deras medicin efter? Vad kommer cheferna säga? Hur blir det med mina 2 repetitioner? Vad är det repetition för? Kan jag få göra det en annan gång? Förmodligen inte. Ska jag boka biljetter hem? Har kollat på det, det är fruktansvärt dyrt och blir nog inte av. Vi snackar inte dyrt som 2000 utan snarare som 5000. AJ. Plus en läkarräkning på det och bara ¾ av min lön.
Hur ska jag kunna somna? Jag behöver kissa. Jag har ont i ryggen. Varför finns det ingen här som tar hand om mig? Varför är man så ensam när man försöker leka vuxen? Jag vill ha nyponsoppa och riktig nässpray. Ingen jävla saltvattenspray eller näsolja. Jag borde sova med lök bredvid sängen som Marielle rekommenderade. Det skulle öppna upp näsan.

Gud jag har ju inte haft något luktsinne idag och åt 6 klyftor rå vitlök till frukost. Jag måste ha stinkt. Kom inte ens på att tugga tuggummi! Och så träffade jag mer än 4 arbetskollegor och nya vänner idag. Va fan ska dom tro? Jasmine Vasmine Vitlöksmaskin kommer bli mitt nya smeknamn. Fast dom snackar ju engelska. Jasmine Basmine Garlic machine blir det ju då. Eller på franska Jasminö Bahzminö La Ail machineö. Långt att säga också.
Och om nån av cheferna såg att jag var i disneyparken idag vad säger dom då? Att jag var oansvarig? Satt ute i regnet i tunnjacka i flera timmar och att det är därför jag är sjuk? Och stäng munnen också, du luktar vitlök? Jasminö Bahzminö La Ail machineö. Fasen dom har redan satt det på minnet.

Och vem är jos.. någonting? Det är ett namn. Jag såg han, eller ja långben, dansa i showen idag. Jag såg cowboysarna också. Dom var bra. Och killen som brukar flörta med mig på franska som jag inte förstår vågade knappt titta på mig. Det var kul. Och långben gjorde en bakåtvolt. Hur kunde han göra det? Han har ju så stor hatt, hur får han ens armarna ovanför hatten? Och efteråt hoppade han över alla barnen och kom fram och kramade mig hårt hårt hårt och jag kunde höra honom säga MMmhmmmmhmmm. Och jag vill se den showen igen. Imorn är sista chansen. Men jag får inte gå in i parken, det är förbjudet för anställda eftersom det är så många gäster i parken. Men jag kan komma på en ursäkt?jag måste ju eftersom jag ska lämna in mina sjukpapper. Då måste jag gå till läkaren få intyg, ge till chefen och "råka" gå hem genom parken innan sista showen klockan 17. Full fart med ofrisk kropp alltså. Ska jag kolla flyg en gång till innan jag åker till disney med intyget?
Jag vill verkligen ha en bild på hans bakåtvolt. Och en till kram. Enbart kärlek och omtanke gör mig frisk.

Det går igenom mitt huvud just nu. Jag borde sova.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.