Jasmine, London

jag har hittat mig själv…

På youtube tror jag.
http://www.youtube.com/watch?v=rbkjiiWZik8&feature=related
Jag är ruter ess. Från 1.36 resten av videon ut 😉

Senaste nytt är att jag är frikänd. Nästa torsdag börjar jag flytta ur min cell och in i ett livs levande hus! Litet och inte i bästa skick men det kan absolut inte vara mer deprimerande än mitt aktuella boende.

Jag har varit på titt och det är verkligen ett lustarnas hem. Man kan avnjuta massvis med exotiska saker som diskmaskin, tvättmaskin, micro, vattenkokare, torktumlare, tv, eget rum!

Jag har också blonderat om håret igen för att värna om sveriges rykte. Bara blonda flickor i sverige, jaja, självklart. Och så isbjörnar och blåvalar såklart!
Var sjukligt nöjd när jag hittade en frisör som tog 22 euro för färgning. Men då var det just bara färgningen. Exkl. ursköljning, shampoo, balsam, hårtorkning och styling. Vi kom upp i en oresonlig summa! Fransmän gör det bra krångligt för sig ibland.

Den här torsdag morgonen var jag ute i paris nattvimmel. Jag med vänner blev genast vimmelfotografens favoritobjekt att fota. ’Ett foto till, ner med huvudet litegrann. Försök att inte ha något uttryck i ansiktet. Le inte!’ resultatet finns ovanför. Livet är vackert, jag kan inte låta bli att le!

Och så IKEA dagen efter. Perfekt att toppa av med köttbullar, glögg, pepparkakor och sängkläder. Har aldrig varit lyckligare

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.