Jasmine, London

Gåslever, skönhetskrämer och nässköljningsmedel.

Gåslever är exklusivt.

Skönhetsprodukter gör absolut allt för att låta exklusiva.
Som t.ex. krämen för mogen hy, 50+, vital rejuvenaring skin remodelling serum with triple action soja. JÄTTE exklusivt! Som att någon i mogen ålder skulle kunna tyda sig till vad som står på flaskan. Jag var lost på rejuvenating. Jag tänker på juver, kossa i kräm.

Och idag blev jag full i skratt när jag gick in i badrummet. Tydligen har nån av grabbarna jag bor med köpt "nässköljningsmedel", den exklusiva ingrediensen i den var "extrat av havsvatten".
AHAHAHAHHAHA!

Då är jag jävligt exklusiv jag med, jag innehåller till 70% extrat av havsvatten!
Prova skölja näsan med mig hörrö!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.