Jasmine, London

Makes sweet love to paris!

Vårtider närmar sig. Sol och 10 grader och vårjackan har åkt på (men jag fryser).
Med vårtider kommer parningstider och pirr i magen.
Jag har haft mitt största pirr i magen hittills i söndags, JUSTE DEBOUT 2009, 14 timmar dans av världens grymmaste dansare!
ORGASM!

(För oinsatta är det alltså en världsomspännande tävling i hiphopdansens genrer med finalen i paris. Var jag där? Hell yyyyeah!)

Satt jag på ett iskallt stengolv närmast scenen? Skrek jag sönder min röst i upphetsning? Blev jag kär i varje dansare som entrade scenen? Hade jag konstant ståpäls i 14 timmar? Hade jag så skoj att jag glömde äta? Dansade jag också? Kände jag mig rysligt in på skinnet med publiken på 12 000 dansare? Är det ett riktigt halleluja moment?

JaJaJaJaJaJaJaaaaaaaaaaaaaaaa! Jag är frälst.
Vilken enorm inspiration och glädje, jag får tårar i ögonen bara av att tänka på det!

Vi köade i 2 timmar för att komma in men det var helt värt det när jag märkte att vi kom just i tid för att se "the twins" dansa. Det är bekanta till min vän och eftersom vi redan dansat med dom på fredagkvällar log jag inombords och kände mig starstruck. Propsar på att ni ska se deras MEGAprestation från förra årets tävling:
htt(dom är till vänster)
Och det är så det dansas på paris dansgolv. Halleleluja!

Kvällens stolthet var att sverige var representerat i kvartsfinalen i 3 av 5 grenar.
Och "vi" blev 2:a i locking, inte illa pinkat.

Kvällens överraskning var lilljapanerna på 12 och 10 år som gick hela vägen till finalen i hiphop: http://www.youtube.com/watch?v=pvpIX3vXAgM

Kvällens mest oväntade frisyr är japanen med blekt hår?
http://www.youtube.com/watch?v=MKveSkMLKcc
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.