Jasmine, London

När jag var hemma i Umeå, internetlös men skrev blogg ändå:

Det ska jag göra hemma:

Se finalen på melodifestivalen. Jag hejar på Darin. Är han med i år?
Har sett hans "nya" video på tv i la France flera gånger. Han väcker starka känslor i mitt hjärta.

Jag äter redan lösviktgodis. Oh jess. HAHA och han som sålde det till mig ursäktade sig för att vara lite "konstigt". Men livet blir roligare då påstod han?.ojoj han har aldrig varit i paris.

Gå ut och dansa arslet av mig på dansgolven, gå på systemet, visa leg i kön och hålla tummarna för att ordningvakterna inte tror att min överpepp är överkonsumtion av alkohol, gå hem klockan 2 och lägga mig. Haha så bisarrt, så ovant.

Shoppa kvalitets mode! Det blir H&M för att skaffa alla snygga grejer som redan är slutsålda i paris och lite second hand shopping. Ska hitta en "pojkväns kavaj" till mig själv och en pennkjol med paljetter. U heard me!

Prata svenska! Det låter självklart men det är mycket svårare än sagt. Jag tappar ord ibland och vissa ord kommer automatiskt. Pardon när du går in i nån, bonjour när jag kommer till kassan och merci innan jag går.
Jag kommer nog in i det snart.

Lyssna på fransk musik. Tyvärr Swedenland, det är för bra.
Mathieu Edwards – Entre toi et moi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.