Jasmine, London

What time is it? It’s party time!

Så efter en vecka med härligt varmt väder, frukostpicknickar, bränd hy, sena grillkvällar och starka sommarkänslor så har reeegnet kommit igen. (Och de blommande träden doftar ännu mer ljuvligt)
Och då är det dags att sticka igen.
Ikväll packar jag väskan och på onsdag efter jobbet sticker jag till Amsterdam. Det ska bli festligheter. De firar nämligen drottningens dag på torsdag och vi ska vara där det händer.

Vid 20 tiden tar vi hyrbilen och drar norrut, klädd i något oranget.
Vi är ett fint järngäng den här gången och jag ser väldigt mycket fram emot äventyr i vardagen. Så lyxigt att sätta sig i bil några timmar och under de timmarna korsar man 3 länder och vops var man någon annanstans. Disney magic.

Jag förväntar mig ordentligt ’Aaaaariiiiiiiiba’ med gatufest dygnet runt och massvis av människor på space cake, dit tillhör dock inte jag, inte oroas mamma! Som Marielle beskrev det i bussen, helt naturligt, ’jamen alltså det är bättre kvalla på hashet i Amsterdam’. Så konstigt att höra i svenskt öra.

Önska mig trevlig tur!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.