Jasmine, London

Det här är livet!

Den har dagen har varit helt FUCKED UP galen!!

Jag är den stoltaste tuppen! Tårar i ögonen och mina fingrar är på riktigt, utan att skämta, blå! Så hårt älskade jag! Så hårt klappade jag händerna när min kicka gick upp på scenen. Jag hade stått där, med dom, på scenen om jag inte hade flyttat hem.

Jag har alltså suttit på inspelningen av franska "Talang". 5 timmar instängd i en studio, utan mat och med en flaska vatten. (Behövs inte nämnas att jag vräkte en burgare med dubbelost när jag kom hem?)
Men det var helt värt det. Mina hjärtan fick 3 självklara JA:n och är vidare! 
Är någon intresserad av att se dom, och mig när jag är i total eufori, så är det hit ni ska vända er i december.

Och så blev man "tvingad" att åka till paris på weekend i november för att se fortsättningen!

Avundsjuk? Jo!
Jag tycker fan att det är en talang att klapa så hårt i händerna att dom blir blå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.