Jasmine, London

Längta bort.

Jag vet att idag är en bra dag.
Vi ska ha kräftskiva och det kommer vara massa folk jag tycker om i vår trädgård.
Jag tänker att det är få förunnat. Eller är det det?

Men jag längtar bort just idag. Jag längtar till Paris gator, som totalt har charmat sönder mig. Jag tänker på Paris 28 grader idag. Jag tänker på korgstolar på en uteservering. Jag tänker på att gå genom parken och tjuvtitta på basketspelarna.

Och så tänker jag på alla händelser som lett mig hit. Exakt var jag är just nu. För det handlar ju om att ge och ta. För att få vissa saker måste man ge upp andra.
Jag undrar om jag gett upp rätt saker.
Jag undrar hur jag rättvist ska värderar dom olika sakerna.
Var är den matematiska formeln när man behöver den?

2 kommentarer

  1. Ellinor

    Ständigt dessa dilemman och frågor utan svar vi ställs inför. Jag tror aldrig att man kan vara helt säker på om man fattat rätt beslut eller ej. Men har man inte vågat chansa har man heller ingen chans att få veta.
    Tur för dig att Paris bara är en tågresa bort!

    Bisous ma belle!

  2. Jenny

    Det var till och med 33 grader här i lördags…. Tänk vad ironiskt…då satt jag här och längtade till London… Jag kommer på söndag. Jag hoppas du hittar din matematiska formel och all lycka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.