Jasmine, London

My partner in crime!

Äntligen har jag tagit steget.

Så länge har jag virrat runt och inte riktigt haft kontroll. Så mycket att hålla i huvudet. Så många ord, så många tankar, så många möten. Så mycket ångest över att inte riktigt vara med. Kraven som känns ofantligt stora. Att minnas allt.

Så såg jag dig. Liten, röd…du skrek på mig. Jag köpte dig!
Jag såg ljuset

Vi matchar varandra så bra.

Så här i finns nu min livshistoria, min blogg i miniatyr.
Och så mycket som har hunnit hända på en vecka. Så ofantligt mycket.

På måndagen fick min finaste vän vår ärofyllda ålder 24. Samma dag åt vi, vad jag fick förstå, vår sista middag med Ida som flyttade ifrån vårt kollektiv bara 3 dagar senare.
En fatal förlust.

2 dagar senare gick jag på arbetsintervju och missade en audition.

Nu är det dags att vända blad

I förrgår var jag väldigt upptagen. Först drog jag med en Julia tidigt på morgonen för att gå på audition för Disneyland Tokyo. En audition där man leker prinsessa i en timme eller så. Och som gick bra.
Ingen av oss fick jobbet men dom bad mig komma tillbaka till nästa audition och bara le mer.

Samma dag skriver jag på mitt arbetskontrakt för American Apparel. Heltid. 20 minuter hemifrån och 5 minuter från min dansstudio. Jasmine är nöjd.

Jag hinner träffa mysEllinor som ni kan hitta igen i mina parisäventyr.
Och idag står karneval på schemat. Notting hill carnival.

En karneval som ägt rum sedan 1964 som har som mest haft 2 miljoner besökare. Vilket då gör den till jordens näst största gatufest.

Vi räknar iskallt på fjädrar och tokiga kläder och glatt folk och god mat.
De här röda dagarna ska bli de bästa röda dagarna!

Och inte att glömma, ännu ett av Julias klassiska citat:

Vi är på väg hem från en partykväll ute. Och det är kallt. Vi fryser.
Julia är en klipsk kvinna. Det är därför hon säger väldigt uttänkta saker, sakliga saker, sanna saker. Hon säger sånt som bara andra tänker. Eller inte ens har hjärna nog att tänka. Som till exempel; 

"Va jobbigt det skulle vara att va flintskallig nu."

Med dom orden tackar jag för mig!

 

En kommentar

  1. Ellinor

    Jag är mäkta smickrad över att min visit i London är noterad och att vi hann med att ses trots ditt späckade schema. Jag har saknat Starbucks och jag har verkligen saknat min Miss J. Underbart med en uppdatering om allt som hänt sedan sist. Nu hoppas jag dock att det inte dröjer lika länge innan dess att vi ses igen!

    Stor kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.