Jens Blogg

Skönt vårväder

Halloj igen bloggen!

Idag har inte varit en speciellt produktiv dag. Är ledig från jobbet och har mest suttit hemma och slöat. Det har blivit att man mest fastnat framför Youtube och Wikipedia. Jag har tröttnat lite på Youtube och gått över mer och mer till Wikipedia då jag tycker att vi läser för lite i dagens samhälle. Visst, vanliga böcker är nog att föredra men samtidigt gillar jag att läsa på wiki. Just nu läser jag om London som är en stad jag ämnar att besöka nästa månad. Även om jag vet det mesta redan så är det ändå mycket man kan fördjupa sig i och klicka sig vidare till.

Jag har bara besökt London en gång när jag mellanlandade på Heathrow och var där i någon timme. Det kanske inte ens räknas? Jag åkte sen vidare till New York. Heathrow flygplatsen var verkligen massiv så jag kan bara tänka mig hur det är att utforska själva staden. Det ska bli sjukt skoj. Mina kompisar vill nog mest besöka turistattraktioner vilket jag också vill, men jag hoppas även hinna besöka en del vinylbutiker och annat kul. Kanske se en fotbollsmatch i England vore häftigt också. Publiken och känslan ska vara något alldeles unikt. Detta trots att jag inte är så intresserad av fotboll.

I övrigt har jag hittat en hel del annat kul på internet. Tjänsten linktr.ee tycker jag är suverän då man kan samla alla sina länkar där och sen ha på sin sociala medieprofil som en länk. Ja ni ser själva i exemplet jag länkade. I ett tidigare inlägg har jag även rekommenderat patreon som jag tycker är bra också. Tyvärr kostar det oftast en avgift att bli en ”patron” hos någon. Så det ska gärna vara något man är villig att betala för att det ska vara värt pengarna.

Tack för att ni läste och på återseende!

/Jens

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.