Jens Blogg

Valet närmar sig

Hallå alla glada läsare!

Sitter här och tänker på det kommande riksdagsvalet. Det är mycket som händer nu och man märker verkligen att politikerna vill fiska röster. Mycket valfläsk om löften som säkerligen inte kommer infrias. Tyckte det var lite löjligt att Ebba Busch gick ut och föreslog ett abortkontrakt. Visst jag förstår att det är en PR-grej och det är rätt smart så sätt, men jag tror samtidigt att många ser igenom det hela. Samtidigt är det intressant att Turkiet nu släpper in oss i Nato. Frågan är om det kommer kosta sossarna många röster till hösten då inte alla verkar helt nöjda med Turkiets krav på Sverige.

För skojs skull har jag kollat upp odds valet 2022. Det verkar inte ha skett några större svängningar ännu men vi får ha koll på kommande opinionsundersökningar och se hur olika utspel kommer påverka hur det svenska folket röstar till hösten. Vi kan räkna med att många populistiska utspel kommer lagom innan valdagen.  Annars ser jag fram emot almedalsveckan då jag älskar att lyssna på tal och debatter från våra kära folkvalda politiker. Jag känner att det kan hetta till rejält nu i värmen och med ett val så tätt inpå. Det är underhållning på hög nivå enligt mig.

Om vi släpper politiken ett tag så måste jag även ta upp det alla talar om – värmen ! Det har varit så otroligt varmt senaste dagarna och jag är faktiskt tacksam för det. Vi svenskar går runt och klagar på att det är så kallt och mörkt här och nu när vi äntligen får en sån fantastisk sommar så är det inte läge att klaga anser jag. Jag njuter till fullo och försöker vara ute och bada några dagar i veckan. Förhoppningsvis får vi en sommar utan så mycket regn.

Hoppas ni njuter lika mycket av sommaren som jag gör!

/Jens

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.