Förvirring i Storumans (s) förening

Vore det inte lämpligt med en ordentlig diskussion vad de två olika alternativen kommer betyda för Storuman i framtiden och sen rösta om vem som ska vara förstanamn igen? Eller låta personkryss fälla avgörandet, är det så ont om frivilliga kommunalråd? Det är ju olyckligt att det ska bli frustration och förvirring pga en missuppfattning.

Fast om ni nu önskar föryngring kanske detta är ett gyllene tillfälle förvisso ett gammalt kommunalråd men 10 nya möjligheter att få in unga medlemmar i föreningen!

Om man inte kan komma överens inom partiet hur ska då kommunpolitiken under nästkommande mandatperiod se ut? Läsare och folkbokförda, ha det i åtanke vid valurnan den 19 september, rösta inte traditionsenligt. Det finns fler än ett alternativ till att styra den här kommunen, jag är i alla fall övertygad om att det inte blir sämre. Hot från politiker och förvirring i flygplatsfrågan klarar vi oss utan, mer fokus på kommunala kärnverksamheten så inte kvaliteten sjunker på grund av gamla (kostsamma) synder.

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.