Europaforum XVI i Arvidsjaur

Såhär i efterhand när alla intryck sjunkit in kan jag kommentera torsdagens och fredagens erfarenheter. Jag har varit på Europaforum XIV i Arvidsjaur, det är en norrlandslobby mot EU kan man väl säga. Det var lärorikt att ta del av föreläsningarna under dagtid men den verkliga guldgruvan var de informella kontakterna under morgonmöten, luncher och middagar. Vi gick in för att nätverka och för att ge våra namn ett ansikte, så varje middag delade vi upp oss vid ett bord var. Träffade många trevliga personer, bland andra några moderater från Norrbotten (Lars Alriksson, Gällivare, Bo Hultin, Norrbottens Läns Lansting mfl. plus Elisabeth Sinclair, Norrbotniagruppen) som var väldigt trevliga och det tyckte nog de var ömsesidigt. Detta kan tänkas bero på det  faktum att det ofta är samma folk som kommer till forumen varje år. Medlemsavgiften arbetade jag av som skrivare och hjälpreda med publikfrågorna under paneldebatten.

Storumans kommun hade anmält fyra personer till mötet men endast 2 närvarade, Peter Persson och Inger Carstedt. Snackade med Peter under fredagsfikat, trevlig kille.

Tack till Näringslivsutvecklaren Mikael Reinholdsson, Arvidsjaur kommun som ordnade boende åt oss på humlan.

http://www.europaforum.nu/

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.